Traiteur a la carte Kerst en Oudjaar

Hapjes

Praline van ganzenlever met crumble van hazelnoot 5 euro
Cocktail van Noordzeekrab met quinoa en currymayonaise 5 euro
Ceviche van Sint Jacobsnootjes met citruscrème en jalapeno 5 euro
Quiche “Mirabel” 5 euro

Voorgerechten:

Terrine van ganzenlever, chutney van winterfruit met gelei van Madeira en briochetoast
23 euro

Taartje van gerookte en gemarineerde zalm “Label Rouge” met sushirijst, mozzarella, avocado en citruscrème, bladerdeegwafeltje met wasabi

20 euro

Soep

Soepje van waterkers met rivierkreeftjes
15 euro/liter

Visgerechten

Zeetong met Normandische saus, prei en knolselder, aardappelmousseline met fijne kruiden
28 euro

Kreeft Mirabel met krokante groentjes, fijne pasta met courgette en rode peper en Champagnesaus  (halve kreeft p/p. min. 2 pers.)
32 euro

Gratin van Sint-Jacobsnootjes met prei aardappel, Parijse paddenstoelen en romige saus van kreeft
26 euro

Hoofdgerechten:

Hertekalffilet, peertje met rode wijn en steranijs, oesterzwammen en grondwitloof, lasagne van knolselder met gerookt buikspek en poivradesaus
30 euro

Parelhoen “fine champagne”, peertje in rode wijn met steranijs, grondwitloof en oesterzwammen, lasagne van knolselder met gerookt buikspek
(halve parelhoen p.p./ min. 2 pers.)
25 euro

Fazant met appel en veenbes, gekarameliseerd witloof, lasagne van knolselder met gerookte buikspek en sausje met calvados
28 euro

Dessert

Chocoladetaart “Mirabel” met pralinéfeuillantine, mousse van peer en crumble van amandelnootjes en gel van framboos
10 euro

Gelieve uw bestelling tijdig te plaatsen!!!

Kerstavond-Oudejaarsavond vanaf 14u00 t.e.m. 16u30 ten laatste.
Kerstdag vanaf 10u30 t.e.m. 12u30 ten laatste.

Copyright © De Mirabel 2005-2010